عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : دو شنبه 14 مهر 1393
بازدید : 2037
نویسنده : MOHAMMAD MOGHERI


1)درمان روماتیسم با برگ گردو

مقدار ۵۰ گرم برگ گردوی تر یا خشک را در یک آب به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بجوشانید. قبل از هر وعده غذا یک فنجان میل کنید. بهترین درمان برای روماتیسم است .

۲)درمان روماتیسم با برگ گردو و برگ فندق

۳۰ گرم از برگ درخت فندق را با ۳۰ گرم از برگ درخت گردو مخلوط کرده مقداری نمک آشپزخانه به روی آن بپاشید. سپس مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید به طوری که برگ ها در زیر آن بماند بعد روی آتش بگذارید تا بجوشد و به هم بزنید تا به صورت مرهم در آید. این ضماد را روی محل درد مالیده کاملا ماساژ دهید. بعد از چند روز درد برطرف می شود.

۳)درمان روماتیسم و درد مفاصل با کلم

برگ کلم را روی میز با سینی بزرگ پهن و اتوی داغ روی آن بگذارید. وقتی داغ شد به محل درد بگذارید تا خوب شود. خوردن کلم قمری و آش کلم مفید است و بارها تجربه شده است .(توضیح : بایکی دو بار خوردن درد برطرف نمی شود ،لااقل باید یک ماه ادامه یابد.)

۴)درمان روماتیسم با انگور معمولی – گوجه فرنگی – گیلاس – آلو و آلوچه

همه این ها کلا برای روماتیسم و نقرس مفیدند.

5)درمان روماتیسم با خردل

مرهمی از مخلوط آرد و خردل تهیه کنید و ضماد را به محل درد بگذارید تا خوب شود.

ونیز کرفس کوبیده را با آرد برنج مخلوط کنید. خمیر را روی نقاط درد بگذارید تا خوب شود.

مخلوط کرفس با سیر و پیاز به صورت سالاد تهیه کرده ، بخورید نیز مفید است .

برای معالجه نقرس – روماتیسم – سیربهترین درمان است و نیز سیب ، لیمو ، پونه کوهی ،آبغوره ، نارگیل ،بالنگ ،سوخته پوست چنار با خمیر زیتون در محل درد گذاشته بسیار مفید است .

 

علائم و راه های درمان رماتیسم

روماتیسم مفصلی سبب درگیری مفاصل می شود و سبب بروز سفتی و درد و تورم مفاصل می شود. اگر یک زانو یا دست مبتلا به این بیماری شود سایر مفاصل نیز درگیر خواهند شد. این بیماری معمولاً بیش از...


روماتیسم مفصلی سبب درگیری مفاصل می شود و سبب بروز سفتی و درد و تورم مفاصل می شود. اگر یک زانو یا دست مبتلا به این بیماری شود سایر مفاصل نیز درگیر خواهند شد. این بیماری معمولاً بیش از یک مفصل را درگیر کرده و هر مفصلی را دچار می کند. معمولاً احساس خستگی و گاهی اوقات تب ایجاد می شود. بعضی بیماران فقط برای چند ماه یا یک سال یا نهایتاً دو سال مبتلا به این بیماری بوده و بعد از طی این دوره بدون ایجاد هیچگونه ضایعه ای، بیماری رفع می شود. بعضی نیز گاهگاهی دچار علائم بوده و گاهی بهبود می یابند. دربعضی بیماران نیز ممکن است بیماری بسیار شدید بوده و برای سالها یا تمام عمر باقی بماند. این فرم بیماری منجر به بروز صدمات شدید به مفاصل می شود.
هر فردی می تواند به این بیماری مبتلاشود، اما این بیماری در شایعتر است. معمولاً در میانسالی شروع شده و در سنین پیری شایعتر است. اما کودکان و جوانان نیز ممکن است به آن مبتلا شوند. علل اصلی بروز این بیماری هنوز بطور کامل شناخته نشده است. اما می دانند که در این بیماری سیستم ایمنی فرد علیه بافتهای بدن وی وارد عمل می شوند. عللی که فرد را مستعد ایجاد این بیماری می کند شامل ژنتیک ، محیط و هورمونها می باشند
تشخیص این بیماری راحت نیست زیرا آزمایش دقیقی جهت تشخیص این بیماری وجود ندارد، علائم این بیماری مشابه بیماریهای دیگر است و ایجاد کامل علائم، مدت زمان زیادی طول می کشد. اما جهت تشخیص مجموعه ای، از اخذ شرح حال، معاینات بالینی ، عکسبرداری و تستهای آزمایشگاهی کمک کننده می باشند.
روشهای زیادی جهت درمان این بیماری وجود دارد.منظور از درمان تسکین و کاهش درد، کاهش تورم ، کاهش یا توقف روند تخریب مفاصل ، کمک به ایجاد احساس بهتر در فرد و حفظ فعالیت او می باشد.
آموزش بیمار، برخورد و اقدامات صحیح خود بیمار با مشکلاتش و گروههای حمایتی که به فرد کمک می کنند. تا اطلاعات بیشتری در ارتباط با نحوه درمان، چگونگی انجام فعالیتهای بدنی و استراحت را داشته، نحوه بیان مشکلاتش را پیدا کند. این برنامه ها به بیمار کمک می کنند تا نکات بیشتری را در ارتباط با بیماری خود و نحوه کاهش درد، احساس کنترل بیشتر بر بیماری، اعتماد به نفس و داشتن یک زندگی فعالتر، بیاموزند. درمانهایی که جهت بهبودی این بیماری مورد استفاده قرار می گیرند شامل تغییر در روش زندگی، داروها، جراحی ، مراجعات منظم به پزشک و روشهای درمانی جایگزین یا تکمیلی می باشند.
از کارهایی که می توان جهت درمان این بیماری استفاده نمود تغییر در روش زندگی است که شامل ایجاد تعادل بین میزان فعالیت و استراحت ، مراقبت از مفاصل کاهش استرس های روانی، استفاده از یک رژیم غذایی سالم می باشد.
از داروها برای کاهش درد ، تورم و توقف روند بیماری به سمت بدتر شدن استفاده می شود. دارویی که پزشک تجویز می کند براساس سلامت عمومی بیمار، شدت بیماری و اینکه بیماری تا چه اندازه شدید خواهد شد و مدتی که باید بیمار دارو بگیرد و اینکه دارو تا چه اندازه کارایی داشته و عوارض جانبی آن چه می باشد، خواهد بود.
جراحی: روشهای جراحی زیادی جهت درمان این بیماری مورد استفاده قرار می گیرد. از این روش جهت تسکین درد، کمک به عملکرد بهتر مفاصل و عملکرد بهتر فرد در فعالیتهای روزمره خود استفاده می شود.
مراجعات منظم به پزشک : بسیار مهم است اینکه آیا بیماری شدیدتر شده و آیا دارو کمک کننده بوده است، عوارض جانبی داروها ظاهر شده اند و در صورت نیاز داروها را عوض نماید. اقداماتی که ممکن است نیاز به انجام آن شود شامل: آزمایش خون، ادرار و عکسبرداری می باشد.
روش درمانی جایگزین : گاهی اوقات از رژیمهای غذایی خاص ، ویتامینها و سایر روشهای دیگر جهت درمان روماتیسم مفصلی استفاده می شود. بعضی درمانها به کاهش استرس بیمار کمک می کند. بسیاری از این روشها بی ضرر می باشند و اما باید گفت که این روشها بطور کامل و دقیق مورد بررسی قرار نگرفته اند لذا قبل از استفاده از آنها حتماً باید با پزشک مشورت شود.
موفق باشید

رژيم غذايي در روماتيسم مفصلي‌

اما كپسول‌هاي امگا 3 نيز با داشتن مقادير فراواني از اين نوع تركيبات اگر به ميزان روزانه يك عدد مصرف شوند، مي‌توانند اثرات بسيار مفيدي را ظرف چند‌ماه روي مفاصل فرد بيمار داشته باشند.

دكتر كيوان رضوانی
بدون شك آرتريت روماتوئيد يا همان روماتيسم مفصلي از جمله بيماري‌هايي است كه امروزه بيشتر خانواده‌ها با آن درگير هستند.
اين بيماري پيشرونده كه بخصوص مفاصل را هدف قرار مي‌دهد، بتدريج سبب تخريب، التهاب، درد و تورم مفاصل مي‌شود. تحقيقات اثبات كرده كه رعايت يك رژيم غذايي صحيح مي‌تواند به مراتب دردهاي مزمن بيماران را كاهش دهد و كيفيت زندگي آنان را بهبود بخشد.
قدم اول: از روغن‌هاي خوب شروع كنيد
مطالعات نشان داده است روغن‌هاي گياهي حاوي اسيدهاي چرب امگا 3 اثرات ضد التهابي مستقيمي روي مفاصل دارند و درد و تورم مفاصل را در اين بيماران كاهش مي‌دهند. اسيدهاي چرب امگا 3 كه در ماهي و دانه‌هاي خوراكي مانند بذر كتان، گندم و لوبياي سويا وجود دارد، بايد روزانه به مقدار كافي مصرف شوند.
همچنين روغن زيتون، روغن كانولا و روغن هسته انگور هم ازجمله روغن‌هاي غني از اسيد چرب امگا 3 هستند. گرچه توصيه بر اين است كه هميشه از غذاهاي طبيعي استفاده شود، اما كپسول‌هاي امگا 3 نيز با داشتن مقادير فراواني از اين نوع تركيبات اگر به ميزان روزانه يك عدد مصرف شوند، مي‌توانند اثرات بسيار مفيدي را ظرف چند‌ماه روي مفاصل فرد بيمار داشته باشند.

قدم دوم: مصرف برخي ويتامين‌ها فراموش نشود
ويتامين‌ها را بايد بيشتر از اينها جدي گرفت. تحقيقات دانشمندان سوئدي حاكي از آن است كه مصرف تركيبات حاوي ويتامين6B و12B رشد ضايعات استئوآرتريت را متوقف مي‌كند و زمينه بهبودي غضروف مفاصل را فراهم مي‌آورد. همچنين دوزهاي درماني ويتامين‌هايي ازجمله ويتامين C و E، بتاكاروتن و سلنيم توانسته در درمان آرتريت روماتوئيد بخصوص در خانم‌هاي مسن بسيار موثر باشد. از اين رو متخصصان بر اين عقيده‌اند كه بايد روزانه هرچند نوبت از مواد غذايي حاوي تركيبات گفته شده بهره كافي را برد. در اين ميان محصولات لبني، سبزيجات ‌ بويژه اسفناج، هويج و گوجه‌فرنگي جگر، دل، قلوه، گوشت قرمز گوساله و گوسفند، روغن‌ ماهي يا خود ماهي، از جمله منابع غني از ويتامين‌هاي C،6 B،12Bو E هستند.

قدم سوم:‌ شير مادر
متخصصان بتازگي دريافته‌اند زناني كه بيش از 13 ماه به نوزادان خود شير مي‌دهند 50 درصد كمتر از زناني كه هرگز به نوزادشان شير نداده‌اند به اين عارضه مبتلا مي‌شوند. همچنين در زناني كه بين يك تا 12 ماه به نوزادان خود شير مي‌دهند، احتمال ابتلا به اين بيماري تا 25 درصد كاهش مي‌يابد.

بررسی بیماری رماتیسم و درد مفصل و درمان گیاهی آن و...

                                                   رماتیسم و درمان گیاهی آن

رماتیسم بیمارى درد مفاصل است. در این بیمارى استخوانها و اعصاب و نسوج و عضلات اطراف مفصلها، خصوصا مفاصل دست و پا درد مى گیرد. و ممكن است بر اثر این علل باشد:

١ - كم بنیگى و ضعف مزاج و ناتوانى و كبر سن.

٢ - زندگى در اماكن مرطوب و هواى رطوبت دار مثل كنار دریا.

٣ - كار در جاهاى مرطوب مثل حمام و معادن زغال و برنجكارى.

٤ - تنبلى كلیه و سستى كبد كه نتواند سموم را دفع كند.

٥ - افراط در خوردن تخم مرغ و گوشت و مواد حیوانى و چربى زیاد كه سبب مى شود بدن نتواند آنها را خوب تصفیه كند.

درمان گیاهی

جوشانده ی برگ و گل سیب زمینى به مقدار سى گرم در یك لیتر آب را به اشخاصى كه مبتلا به رماتیسم شده اند تجویز مى كنند.

حمام آویشن مقویست و استحمام با آن به اشخاصى كه مبتلا به رماتیسم هستند توصیه شده است، زیرا جریان خون در زیر پوست را منظم مى كند.

پانصد گرم آویشن را در كیسه ی كوچك بریزید و مدت یك ربع ساعت آن را در مقدار لازم آب بجوشانید. بعد كیسهء محتوى آویشن و آب جوشیده آن را دروان حمام كه داراى آب گرم است خالى كنید (درجه ی آب گرم وان باید ٣٥ تا ٤٠ درجه باشد).

بیمار در حدود بیست دقیقه در وان استراحت كند وبلا فاصله از حمام در آمده و در تختخواب خود دراز بكشد و روى خود را با لحاف بپوشاند تا به خوبى گرم شود و عرق كند.

براى معالجهء دردهایى كه منشای آن رماتیسم است باید جوشاندهء سیب و شیرین بیان را مصرف كرد.

براى تهیه ی این جوشانده باید دو یا سه سیب را چهار قطعه بكنید و با پوست یك ربع ساعت در یك لیتر آب بجوشانید و كمى شیرین بیان به آن اضافه كنید.

براى معالجهء رماتیسم، باندازه ی مساوى برگ خشك درخت فندق و برگ خشك درخت گردو را با كمى خاكستر آتش سیگار و نمك نرم و سائیده مخلوط كنید و همه ی آنها را در روغن زیتون بپزید و سپس آن را به پا یا جایى كه درد مى كند بمالید و مالش دهید.

(تانن) و املاح پتاسیم كه در گلابى وجود دارد اسید اوریك را به هر اندازه و مقدارى كه باشد حل مى كند، به همین جهت است كسانى كه مبتلا به رماتیسم و درد مفاصل كه باشند گلابى براى آنها فوق العاده مفید است و یكى از میوه‌هایى است كه جاى داروى گرانبهایى را در معالجه ی امراض آنها به عهده گرفته است، ولى باید در هر حال گلابى رسیده و لطیف را انتخاب كنند و مصرف نمایند.

اگر روغن زیتون را با سیر كوبیده مخلوط كنند مرهمى به وجود مى آید كه براى انواع رماتیسم و درد عضلات و یا اعصاب گرانبهاست و باید با دست آن را روى موضع درد بمالند و ماساژ دهید.

براى درمان رماتیسم از برگ كلم ضمادى بدین ترتیب درست كنید:

باید برگها را به كمك یك بطرى و یا یك نورد له كرده و كمى در آتش گذاشت تا بپزد. بعد آن را روى عضوى كه درد مى كند گذاشته و با پارچه ی پشمى بست و هر روز باید این ضماد را دو یا سه بار تجدید كرد.

در مورد بیماران مبتلا به رماتیسم، باید چند گرم مرزنگوش خشك را كوبیده، در نیم لیتر روغن زیتون بریزید و مدت دو ساعت ظرف آن را در ظرف دیگرى مملو از آب روى آتش بجوشانید. (تکنیک حرارت با بن ماری) سپس در بطرى پر كرده و در جاى خنكى آن را نگاهدارى كنید و در محل دردناك بمالید، درد كاهش مى یابد.

نیم مشت جعفرى خشك را با نیم لیتر آب بجوشانید و تا موقعى كه گرم است آن را بنوشید. براى رفع رماتیسم فوق العاده مفید است.

رازیانه به واسطه خاصیت ادرار آور خود براى اشخاص مبتلا به رماتیسم تجویز مى شود.

جوشانده برگ و گل سیب زمینى به مقدار سى گرم در یك لیتر آب براى رماتیسم توصیه مى شود.

سیب زمینى ترشى براى مبتلایان به رماتیسم مفید است.

براى درمان رماتیسم صبحهاى ناشتا یك حبه سیر بخورید. همچنین مى توانید سى گرم سیر رنده شده را در یك ربع لیتر الكل نود درجه به مدت یك ماه و نیم بخیسانید و مدت ٦ ماه قبل از ناهار و شام ٦ قطره از این مخلوط سیر و الكل را با مقدار كمى آب مصرف كنید.

ضمادهایى كه از سیر مى شود درد رماتیسم را تسكین مى دهد. باید هر روز دو سه بار این مرهم را به جاهاى دردناك بمالید و براى تهیه مرهم باید سیر را رنده كرد و دو برابر آن روغن كامفره به آن اضافه نمود.

سى تا شصت گرم ریشه شنگ را در یک لیتر آب به مدت نیم ساعت بجوشانید و صبح ناشتا، بین غذاهاى اصلى بخورید.

خوردن آب هویج خام صبح ناشتا در درمان رماتیسم و دردهاى مفصلى مؤثر است.

جوشانده گل گندم به مقدار ١٥ إلى ٢٥ گرم در یك لیتر آب براى تسكین دردهاى رماتیسمى مفید است.

دمكرده گل طاووسى به مقدار یك قاشق چاى خورى در یك لیوان آبجوش براى معالجه رماتیسم مصرف مى شود ولى نباید بیش از سه فنجان از دمكرده آن مصرف شود.

شاه پسند طبى ضد رماتیسم است. دمكرده آن سى تا چهل گرم در یك لیتر آب است كه باید ده دقیقه جوشانده شود.

براى درمان رماتیسم، ٢٥ تا ٣٠ گرم زبان گنجشك را در یك لیتر آب دم كرده میل نمائید تا شفا یابید.

دمكرده گل مریم نخودى براى درمان رماتیسم مفید است. یك قاشق شربت خورى مریم نخودى خشك را در یك لیوان آبجوش بریز ید و روزى چهار فنجان از آن بنوشید

ریشه برگ بابا آدم در معالجه رماتیسم مؤثر واقع مى شود.

اگر مبتلایان به رماتیسم، روغن بابونه را در جاهاى دردناك بدن خود بمالند درد شان تسكین مى یابد.

آویشن كوهى براى درمان رماتیسم و ورم مفاصل مفید است. براى این منظور گل و برگ آویشن كوهى را له كرده و در ظرفى روى اجاق گرم كنید و گرما گرم روى ناحیه اى كه درد مى كند بگذارید و ببندید تا درد رفع شود.

كاكوتى براى درمان رماتیسم مفید است.

مقدار مصرف آن به صورت دمكرده، پانزده تا بیست و پنج گرم در یك لیتر آب است.

جوشانده گل باقلا به مقدار سى تا شصت گرم در یك لیتر آب، اگر در فواصل غذا یك فنجان از آن مصرف شود، براى رماتیسم و درد مفاصل بسیار مفید است.

تره فرنگى در حالى كه به امعای داخلى استراحت مى دهد، آنها را تقویت هم مى كند و داراى خاصیت ادرار آور قوى است. روى این دو خاصیت براى رماتیسم و درد مفصل بسیار مفید است.

پیاز چون ادرار آورى قوى است در معالجه رماتیسم مفصلى مصرف مى شود. كسانى كه مبتلا به رماتیسم هستند باید روزانه پیاز زیادى بخورند.

ترب سیاه براى درمان رماتیسم تجویز شده است.

جوشانده ترخون به مقدار بیست و پنج تا سى گرم در یك لیتر آب براى دردهاى رماتیسمى مفید است. همچنین دم كرده آن به مقدار پنج گرم ترخون خرد شده در یك فنجان آب جوش كه به مدت ده دقیقه دم بكشد و بعد از صرف غذا میل شود براى رفع دردهاى رماتیسمى تجویز مى شود.

انگور براى درمان رماتیسم مصرف مى شود. در این مورد هر روز سه لیوان كوچك آب انگور را در طول روز در ساعتهائى كه فاصله زیادى با غذا دارد میل كنید.

كسانى كه رماتیسم دارند وقتى به حمام مى روند مى توانند تفاله‌هاى انگور را به بدن خود بمالند و مدتى بنشینند و بدن را با آن بشویند.

انگور فرنگى بواسطه خاصیت ادرار آور خود براى مبتلایان به رماتیسم مفید است. دمكرده برگ انگور فرنگى به مقدار سى تا پنجاه گرم در یك لیتر آب اگر به مقدار دو تا سه فنجان در روز مصرف شود رماتیسم را درمان مى كند.

براى معالجه رماتیسم باید بادام تلخ را كوبید و به شكل ضماد در آورد و روى قسمتهایى كه درد مى كند گذاشت.

تمشك خنك براى مبتلایان به روماتیسم مفید است.

توت فرنگى را براى مبتلایان به رماتیسم و درد مفاصل توصیه مى كنند. جوشانده ریشه و برگ خشك توت فرنگى به مقدار سى گرم در یك لیتر آب براى رماتیسم بسیار مفید است.

خربزه چون ادرار آور است براى مبتلایان به رماتیسم مفید است.

مصرف سیب را به اشخاصى كه مبتلا به روماتیسم مزمن و درد مفاصل هستند توصیه مى كنند.

گیلاس چون خاصیت ادرار آور دارد براى مبتلایان به رماتیسم و دردهاى مفاصلى مفید است و همچنین مصرف دمكرده دم گیلاس به مقدار ده گرم در یك لیتر آب همین خاصیت را دارد و نیز جوشانده سى گرم دم گیلاس در یك لیتر آب به مدت ده دقیقه براى رماتیسم مفید است.

تاجریزى بطور مالیدنى بر ضد رماتیسم و درد مفاصل مورد استفاده قرار مى گیرد.

تربچه ضد سستى استخوانها و مسمومیت بدن است و به این علت آن را چون پاك كننده كبد و كلیه‌ها مى دانند، در مورد ورم مفصل مزمن مصرف آن را توصیه مى كنند.

گل كلم براى كسانى كه ورم مفاصل دارند و مبتلا به رماتیسم هستند توصیه شده است.

مصرف كاسنى را در مورد ورم مفاصل توصیه مى كنند.

براى درد مفاصل یك شلغم را بپزید و آن را ریز ریز كرده به شكل فرنى در  آورید و مثل ضمادى روى مفاصلى كه درد مى كند بمالید.

مصرف گوجه فرنگى راى اشخاص مبتلا به درد مفاصل تجویز شده است.

بیماران مبتلا به رماتیسم و درد مفاصل باید موز مصرف كنند.

براى مبارزه بر ضد رماتیسم باید كرفس را قطعه قطعه كرده و در آب جوشانید و آب جوشیده ی آن را نوشید.

براى اینكه رماتیسم به كلى ریشه كن گردد، باید بیست و یك روز تمام هر روز یك لیوان آب كرفس خورد.

كرفس را بكوبید و با آرد برنج مخلوط كنید و به صورت ضماد در آورید و در جاهاى دردناك بدنتان بگذارید، درد رماتیسم را تسكین خواهد داد. این ضماد بیشتر مؤثر خواهد شد، اگر سالاد كرفس را یا پیاز خام و آب لیمو و چند قطره روغن زیتون تهیه كنید و چند روز غذاى خود را منحصر به آن كنید درمان مؤثرى

خواهد بود.

از غدد فوق كلیه، داروى گران قیمتى استخراج كرده اند كه كورتیز ن نام دارد و معالج روماتیسم مى باشد. این هورمون اخیرا در خرما كشف شده است همچنین پرتقال با خرما ضد رماتیسم است.

رزماری از گیاهانی است که استفاده از آن در محل درد نتیجه بسیار مطلوبی داشته و با افزایش جریان خون در محل و اثرات ضد التهابی خود اثرات مطلوبی برجا می گذارد در بازار دارویی کشور عصاره رزماری به صورت اسپری در داروخانه ها قابل دسترسی است اگر این اسپری همراه با خوردن دم کرده گزنه و یا عصاره آن مصرف شود می تواند در درمان بسیار موثر و کارا باشد.

احتیاط:

مصرف مارچوبه در رماتیسم شدید مفصلى به علت اینكه ایجاد ناراحتى مى كند ممنوع است.

اسفناج چون داراى نمك اسید اوكسالیك است براى اشخاصى كه مبتلا به رماتیسم هستند و مفاصل آنها ورم كرده منع شده است.

 

 

ايران اولين داروي گياهي جهان را براي درمان روماتيسم توليد کرد

 

 

 

محققان کشورمان براي اولين بار در جهان موفق شدند داروي ۱۰۰ درصد گياهي درمان روماتيسم را توليد کنند. اين دارو با آزمايش روي ۲۶۰ بيمار آثار موفقيت آميز درماني داشته است. اين دارو با تاييد وزارت بهداشت ظرف ۳ ماه آينده رونمايي مي شود و مي توان اميدوار بود که با ورود آن به بازار دارويي کشور، بيش از ۶ ميليون بيمار مبتلا به روماتيسم در کشور بتوانند براي درمان بيماري خود از آثار اين دارو بهره مند شوند.دکتر معتمدي مجري طرح توليد داروي روماتيسم که توليد داروي درمان زخم پاي ديابتي (آنژي پارس)را نيز حدود ۳ سال پيش به نام خود ثبت کرده است، در گفت و گو با خراسان با اشاره به جزئيات ساخت نخستين داروي گياهي درمان روماتيسم گفت: اين دارو به صورت خوراکي مورد استفاده قرار مي گيرد و يک داروي ۱۰۰ درصد گياهي است در واقع توليد يک داروي گياهي براي درمان روماتيسم براي اولين بار در دنيا انجام شده است. وي اضافه کرد: مکانيسم توليد داروي گياهي روماتيسم بسيار پيچيده است و از کارآيي معجزه آسايي نيز برخوردار است.وي خاطرنشان کرد: يکي از دلايل بروز روماتيسم ، تحليل بافت غضروفي است و ويژگي اصلي اين دارو نيز آن است که از تحليل بافت غضروفي جلوگيري مي کند و باعث مي شود بافت غضروفي در شرايط کاملا سالم باقي بماند.وي با بيان اين که مشابه خارجي اين دارو ۱۰۰ درصد بر پايه شيميايي توليد شده است، تصريح کرد: داروي روماتيسم ساخت محققان ايراني اولين داروي درمان روماتيسم برپايه گياهي است که از اين حيث مزيت بسيار مهمي به شمار مي رود.وي تصريح کرد: تمرکز اصلي ما در مرکز تحقيقات توليد داروهاي درمان بيماري هاي صعب العلاج است و بيماري روماتيسم نيز از دسته بيماري هايي است که درمان قطعي ندارد و داروي گياهي روماتيسم که در اين مرکز ساخته شده است، داروي بسيار موثري براي بهبود و درمان بيماري روماتيسم به شمار مي رود که از آثار اعجازآوري نيز برخوردار است.وي با بيان اين که داروي درمان روماتيسم با گذراندن کليه مراحل تاييد اکنون در مرحله نهايي پرونده جامع دارويي در وزارت بهداشت قرار دارد، تصريح کرد: ظرف ۳ ماه آينده اين دارو به صورت رسمي رونمايي مي شود.به گفته دکتر معتمدي داروي روماتيسم در واقع کاربرد جديدي از داروي ايراني آنژي پارس است، به طوري که با انجام آزمايش هاي مختلف و با توجه به اثرگذاري بسيار خوب داروي آنژي پارس، متوجه اين موضوع شديم که با تغييراتي در فرمولاسيون اين دارو مي توانيم کاربردهاي ديگري براي آن تعريف کنيم که اين کار انجام شد و با تغييراتي که در فرمولاسيون دارو ايجاد کرديم، در نهايت موفق شديم اولين داروي گياهي درمان روماتيسم را بسازيم.وي با بيان آن که اين دارو در درمان بيش از ۶ ميليون بيمار مبتلا به روماتيسم موثر خواهد بود، خاطرنشان کرد: بيماري روماتيسم بيماري صعب العلاج و آزاردهنده اي است و جزو بيماري هاي مزمن محسوب مي شود. دانشمندان هنوز علت مشخصي براي بروز اين بيماري پيدا نکرده اند، البته امروزه عواملي از جمله استرس، نوع تغذيه، نوع فعاليت و شرايط بد کاري افراد در بروز اين بيماري تاثيرگذار تشخيص داده شده است.وي اضافه کرد: بيماران مبتلا به روماتيسم در مرحله درگيري متوسط مي توانند از اين داروي جديد استفاده کنند. در واقع اين دارو در مرحله اي موثر است که بيماري بتواند برگشت پذيري داشته باشد و در اين مرحله با استفاده از اين دارو مي توان از روند پيشرفت بيماري به خوبي جلوگيري کرد.اين پژوهش ها در مرکز روماتيسم ايران انجام شده است و در اين رابطه چندي پيش رئيس مرکز روماتيسم نيز آثار مثبت داروي آنژي پارس را که با فرمولاسيون جديد براي مبتلايان به روماتيسم توليد شده است، بسيار اعجاز آور  دانست و گفت: نتايج درماني اين دارو بسيار رضايت بخش بوده است و استفاده از اين دارو حتي در مواردي سبب ترميم زخم و بافت از دست رفته شده است

 

روماتیسم مفصلی چیست؟

آرتریت روماتوئید (Rheumatoid arthritis)

روماتیسم مفصلی

روماتیسم مفصلی یا آرتریت روماتوئید، یک بیماری سیستمیک و مزمن است که باعث تخریب غضروف و ایجاد ضایعات استخوانی می‌شود. این بیماری معمولا در سنین 30 تا 50 سالگی بروز می‌کند و در زنان شایع‌تر است.


آرتریت بصورت قرینه‌ است، یعنی اگر یک زانو یا دست درگیر باشد، به احتمال زیاد طرف مقابل نیز درگیر می شود. در برخی افراد، بیماری از شدت کمی برخوردار بوده و با حداقل ضایعات مفصلی، در مدتی کوتاه همراه می‌باشد، ولی در برخی دیگر ضایعات پیشرونده و مزمن، به صورت پلی آرتریت می‌باشد و باعث اختلال در عملکرد مفاصل می‌شود.

 

نشانه‌ها

بیماری شروع آهسته یا ناگهانی دارد و با علائم درد، تورم، گرمی، محدودیت حرکت و خشکی صبحگاهی مفاصل همراه است. درد مفاصل با استراحت و بی‌حرکتی تشدید شده و به مرور زمان در طی روز و با کار کردن و فعالیت آرام تسکین پیدا می‌کند.

التهاب مفصل به مرور زمان باعث تخریب غضروف مفصلی و ساییدگی استخوان و به دنبال آن تغییر شکل مفصل می‌شود.

در بیماری آرتریت، بیشتر مفاصل‌‌ انگشتان و کف دست‌، مچ‌ دست‌، آرنج‌ دست، پا، مچ‌ پا و گاهی اوقات مهره‌های گردنی درگیر می‌شوند.

بیماران ممکن است علائم خارج مفصلی (سیستمیک) مانند تب، ضعف، خستگی زودرس، بی‌اشتهایی ، کاهش وزن و برآمدگی‌های‌ زیر پوست‌ به نام ندول یا گره‌های روماتوئید داشته باشند. گاهی نیز درگیری عروق و اعصاب پوست یا سایر اعضای بدن مثل کلیه، ریه، طحال، کبد و... و درگیری چشمی و خونی دیده می‌شود.

 

علت

ناشناخته‌است، ولی ایمنی سلولی و ایمنی هومورال، هر دو در ایجاد این بیماری نقش دارند. این افراد نسبت به دیگران شانس ابتلای بیشتری به بیماری های مزمن مانند پوکی استخوان ، عفونت ها، آلرژی، بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی عروقی و فشار خون دارند.

 

درمان

منظور از درمان این بیماری کاهش درد و ورم، کاهش یا توقف تخریب مفاصل و در مجموع بهتر کردن کیفیت زندگی فرد است. روش‌های درمانی مورد استفاده در بیماری روماتیسم شامل تغییر در شیوه زندگی، استفاده از داروها، جراحی، روش‌های درمانی جایگزین یا تکمیلی نظیر فیزیوتراپی، کاردرمانی، وسایل کمک‌کننده به مفصل و وسایل کمک حرکتی می‌باشند.

داروهای ضدالتهابی مانند انواع کورتون‌ها، داروهای سرکوب‌کننده سیستم ایمنی و داروهای غیراستروئیدی برای درمان روماتیسم استفاده می‌شوند.

دکتر مقیمی، فوق تخصص روماتولوژی معتقد است، با توجه به این‌که این بیماری در اثر اختلال سیستم ایمنی بدن ایجاد می‌شود و داروهای مصرف شده نیز سیستم ایمنی را ضعیف‌تر می‌کنند، افراد باید در مقابل بیماری‌های عفونی و ویروسی ایمن شوند.

 

چند نکته تغذیه ای

* کاهش دریافت کالری، باعث کاهش علائم مفصلی می گردد.

* مصرف ماهی و دانه های خوراکی مثل گندم و سویا که غنی از اسیدهای چرب امگا 3 می باشند، باعث کاهش درد مفصلی می گردد.

* چای سبز ، فلفل شیرین، انگور قرمز و آنتی اکسیدان هایی مانند مس، منیزیم و پتاسیم در درمان روماتیسم بسیار مفیدند.

* روغن زیتون خاصیت ضد التهابی دارد.

 

توصیه‌ها

- بیماران از انجام فعالیت‌های روزانه به صورت ناگهانی و شدید و در مدت کوتاه خودداری کنند و و از حمل اجسام سنگین در حالتی که به خصوص مچ دست خم می‌شود، پرهیز نمایند.

- بایستی سعی شود به جای وارد کردن فشار به یک یا چند مفصل، آن را بین تعداد زیادتری از مفاصل توزیع کرد و تا جای امکان از مفاصل بزرگ‌تر و قوی‌تر استفاده نمود.

- بیماران باید تقسیم مناسب فعالیت روزانه، ورزش منظم و اصولی و استراحت در بین فواصل کاری، ایجاد تعادل بین میزان فعالیت و استراحت، کاهش استرس‌های روانی و استفاده از یک رژیم غذایی سالم را رعایت کنند.

 

نتایج چند تحقیق در مورد روماتیسم

اثر ضد روماتیسمی زردچوبه

یک بررسی جدید نشان می‌دهد که زردچوبه و مکمل‌های غذایی آن ممکن است به پیشگیری و درمان برخی بیماری‌های استخوانی کمک کنند.

ریشه زردچوبه در طب سنتی آسیا برای قرن‌ها به عنوان درمانی برای التهاب مفاصل یا آرتریت کاربرد داشته است. داروهای ضدالتهابی نوین که برای درمان آرتریت به کار می‌روند، عوارض جانبی بسیاری دارند، بنابراین پزشکان و پژوهشگران به دنبال شیوه‌های درمانی جایگزین برای این بیماری هستند.

امروزه مکمل‌های غذایی حاوی زردچوبه با نام کورکومین (curcumin) - ماده شیمیایی که رنگ زرد زردچوبه ناشی از آن است- در بازار موجود است. تصور می‌شود این ماده نیز دارای خواص ضدالتهابی باشد.

 

فایده روغن کبد ماهی برای روماتیسم مفصلی

پژوهشگران بر اساس تحقیقات انجام شده به این گروه از بیماران توصیه می کنند برای بهبود علایم بیماری های مفصلی و کاهش مصرف داروهای مسکن ، به طور منظم روغن ماهی و یا کپسول روغن کبد ماهی را مصرف کنند.

 

یکی دیگر اثرات خوب شیر دادن به نوزاد

بر اساس تحقیقات انجام شده احتمال ابتلا به روماتیسم مفصلی در زنانی که به کودکان خود شیر می‌دهند کمتر از سایر زنان است. زنانی که در طول عمرشان بین یک تا دو سال به فرزندشان شیر داده‌اند، تا 30 درصد کمتر از سایرین به روماتیسم مفصلی مبتلا می‌شوند و این درصد با افزایش مدت شیردهی حتی به 50 درصد نیز می‌رسد.




مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








نعمت است نه فاجعه رفتن کسی که لایق نیست .............

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان عمومي و ورزشي و علمي و آدرس msahand.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com